top of page

Team Training

In gesprek over een betere wereld met het team van Vertaalbureau Perfect.

Om het duurzaam denken en doen binnen het team van Vertaalbureau Perfect verder te verankeren, gaven we een interactieve training over betekenisvol ondernemen en legden we de basis voor concrete initiatieven.

Faciliteiten.png

Enschede

Mensen.png

25 deelnemers

Advies.png

4.4 / 5 sterren

Wat was de uitdaging?

Als gecertificeerde B Corp is Vertaalbureau Perfect al een tijdje bezig met betekenisvol ondernemen. Maar wat betekent duurzaamheid voor de mensen van Vertaalbureau Perfect? En hoe kunnen zij als individu én afdeling bijdragen aan het creëren van waarde voor mens en milieu?

Ze klopten bij Etiquet aan om dit middels een training met het gehele team te ontdekken. En, om het meteen in de praktijk te brengen, doelen met bijpassende initiatieven op te stellen. Om duurzaamheid uiteindelijk binnen alle afdelingen én het DNA van Vertaalbureau Perfect te integreren.

IMG_3930.jpg
VBP & Etiquet - Duurzaamheidstraining 1.jpg
VBP & Etiquet - Duurzaamheidstraining 3.jpg
VBP & Etiquet - Duurzaamheidstraining 2.jpg

Wat was onze aanpak?

Om te ontdekken hoe de 25 individuen zich verhouden tot het grootste begrip duurzaamheid, legden we een diverse set aan stellingen voor en namen de VBP’ers letterlijk een standpunt in. Etiquet faciliteerde vervolgens de uitwisseling van ervaringen en perspectieven, wat tot mooie gesprekken leidde.

Daarna namen we het team mee in de wereld van B Corp en betekenisvol ondernemen, wat eindigde met de aangescherpte missie van Vertaalbureau Perfect. Dit was het startschot voor een brainstorm, waarbij de VBP’ers in groepjes samenwerkten om deeldoelstellingen en initiatieven te bedenken.

Wat was het resultaat?

De training resulteerde in 54 concrete ideeën en doelen per afdeling, welke richting én invulling geven aan hoe de teams van Vertaalbureau Perfect dit jaar met duurzaamheid aan de slag kunnen. We hebben deze vastgelegd en gecategoriseerd in MIRO. 

Benieuwd hoe dit bedrijf verder van betekenis is? Ga naar https://www.vertaalbureau-perfect.nl/betekenisvol-ondernemen.

Output VBP & Etiquet.png
Sam-van-Gentevoort-header.png

Sam van Gentevoort

Oprichter

QUOTE.png
Etiquet heeft ons geholpen om onze missie te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Als team zijn we ons er nu meer bewust van dat zowel kleine stappen binnen Vertaalbureau Perfect als individuele acties wel degelijk verschil maken. Hoe we als bedrijf kunnen bijdragen aan een betere wereld, hebben we nu ook scherper. Want uit de ideeën ontstaan tijdens de training heeft elk team één idee gekozen en opgenomen in het jaarplan, inclusief subdoel.

Denk je na over een training voor jou en je team?

Mail naar lise-lotte@etiquet.nl

Bel Lise-Lotte op 06 500 55 967

OVER ONS (Lot)_4x-8.png
bottom of page