In de nieuwe economie is geen ruimte meer voor kop-in-het-zand-stekers. Bedrijven die bestaansrecht willen behouden, nemen hun verantwoordelijkheid en pakken een duidelijke rol in het oplossen van sociale en ecologische problemen. Ze maken het verschil en dát maakt ze succesvol, niet andersom.

Bij Etiquet helpen we bedrijven om het grotere plaatje te zien en daar op eigen wijze een positieve bijdrage aan te leveren. Wij zorgen dat je niet verlamd raakt door alles wat er moet gebeuren, maar in beweging komt en kansen ziet in het creëren van waarde voor mens en milieu. 

OVER ONS 1_4x-8.png

Onze missie

Wij gaan voor een wereld van verschil.

Waar we voor staan.

Kop-uit-het-zand-halers

Met opgeheven hoofd naar de toekomst kijken, kan alleen als je je oogkleppen afzet. Wij maken bedrijven bewust van hun rol en laten zien hoe ze daar de vruchten van plukken.

Rasoptimistisch

De wereld staat soms letterlijk en figuurlijk in de fik. De uitdagingen waar we met z’n allen voor staan, zijn pittig. Maar wij geloven deze met een flinke dosis optimisme kunnen trotseren.

Tijdelijke teamplayers

Voor zolang als onze samenwerking duurt, stellen we ons als teamplayer op. We hebben er plezier in om jullie mensen écht te leren kennen. Op ons kun je bouwen, scoren laten we aan jullie over.

Geen dertien-in-het-dozijn

Bij ons geen dertien-in-een-dozijn taferelen. We brengen onze eigen creativiteit in en wakkeren die van jou en je team aan, zodat we jouw bedrijf op jouw eigen, unieke manier verduurzamen.

Je mag mij altijd wakker maken voor een zonsopgang.

Middel 88_4x-8.png
OVER ONS (Lot)_4x-8.png

Lise-Lotte

  • LinkedIn - White Circle

Begin 2020 richtte Floor Etiquet op, met het doel om een nieuwe bedrijfsnorm neer te zetten.

Het raakvlak tussen duurzaamheid en het bedrijfsleven vinden we beide rete interessant.

Floor

  • LinkedIn - White Circle
OVER ONS (Floor)_4x-8.png
QUOTE.png

Ik kruip in m'n vrije tijd regelmatig achter de piano.