top of page

Een verschil maken voor een ander en de planeet. Heel normaal, toch?

Ja! Zouden we willen zeggen. Maar in de realiteit van het bedrijfsleven, zijn we nog niet zo ver. Systeemfout? Gebrek aan bewustzijn? Kwestie van wetgeving? 

Hoe dan ook: in de wereld van morgen, is geen ruimte meer voor kop-in-het-zand-stekers. Bedrijven die bestaansrecht willen behouden, pakken een duidelijke rol in het creëren van sociale en ecologische vooruitgang. Ze maken het verschil en dát bepaalt hun succes.

Etiquet

[ e • ti • quet ]  noun

Sommige dingen vinden we zo normaal, dat we er niet eens meer over nadenken. Tafelmanieren bijvoorbeeld. Iemand laten uitpraten. Deze omgangs- en gedragsvormen, kennen we als de etiquette.

Etiquet gaat voor een andere norm in het bedrijfsleven. Waarbij het normaal is dat bedrijven zowel sociale en ecologische, als financiële waarde creëren. Met geld als middel dus, voor een hoger doel.

Etiquet - Duurzaam ondernemen 1.png
Etiquet - Duurzaam ondernemen 2.png
Trots onderdeel van de B Corp beweging

Business as a force for good: die filosofie omarmden we met Etiquet vanaf dag één. We zijn dan ook trots dat we onszelf sinds de zomer van 2022 officieel een Certified B Corporation mogen noemen. 

Wat ons kenmerkt

Kop-uit-het-zand-halers

Met opgeheven hoofd naar de toekomst kijken, kan alleen als je je oogkleppen afzet. Wij maken bedrijven bewust van hun rol en laten zien hoe ze daar de vruchten van plukken.

Rasoptimistisch

De wereld staat soms letterlijk en figuurlijk in de fik. De uitdagingen waar we met z’n allen voor staan, zijn pittig. Maar wij geloven deze met een flinke dosis optimisme kunnen trotseren.

Tijdelijke teamplayers

In al onze samenwerkingen stellen we ons als teamplayer op. We hebben er plezier in om jullie mensen en bedrijf écht te leren kennen. Zo worden ook onze relaties duurzaam.

Geen dertien-in-het-dozijn

Bij ons geen dertien-in-een-dozijn taferelen. We brengen onze eigen creativiteit in en wakkeren die van jou en je team aan, zodat we jouw bedrijf op jouw eigen, unieke manier verduurzamen.

Het team

QUOTE.png

Mijn achtergrond? Interdisciplinair, met de focus vanuit meerdere invalshoeken: antropologie, duurzaamheid, voedsel en marketing.

Wat ik wil? Positieve impact maken. Het liefst met anderen, voor meer resultaat en zodat je samen de ups-and-downs kan beleven.

Genieten? Natuur en cultuur snuiven. Maar ook sporten, eten of onderweg zijn op m'n vouwfiets.

Pieter

Duurzaamheidsstudio Etiquet - Pieter.png
  • LinkedIn - White Circle
QUOTE.png
Duurzaamheidsstudio Etiquet - Lise-Lotte.png

Lise-Lotte

  • LinkedIn - White Circle

Mijn achtergrond? Die is breed. Van agile transitie tot energietransitie. Binnen vastgoed, het gevangeniswezen en de bank.

Wat ik kan? Alles, volgens m’n moeder. Zelf zou ik zeggen: verbinding maken, rap van nul naar veel relevante ideeën, en deze overbrengen.

Genieten? Vroeg opstaan en de natuur in. Maar ook camperen, Crossfit, en koffie met appeltaart.

QUOTE.png

Mijn achtergrond? Die zit 'm in duurzaamheid, psychologie en communicatie. Een gouden combi, welke ik bij Etiquet iedere dag kan benutten.

Waar word ik blij van? Anderen inspireren en kansen helpen zien. Maar ook structuur brengen in en het visualiseren van complexe stof. 

Als ik tijd over heb? Dan knutsel ik aan onze campervan of sta ik op één been op m'n yogamat

Duurzaamheidsstudio Etiquet - Floor.png

Floor

  • LinkedIn - White Circle
bottom of page