Omdat een duurzame toekomst vraagt om betere bedrijven.

Visie. 

We streven naar oneindige economische groei op een planeet met duidelijke grenzen. Als we een duurzame toekomst willen creëren, moeten we opnieuw kijken naar wat succes betekent en samen bouwen aan betere bedrijven: bedrijven die niet financiële waarde, maar waarde voor mens en milieu voorop zetten.

Missie.

Mijn missie? De norm voor een beter bedrijf neerzetten en laten zien dat geld verdienen én een verschil maken heel goed samengaan. Ik inspireer ondernemers om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen, en laat zien hoe ze - samen met de wereld om hun heen - daar optimaal van kunnen profiteren

Ik bewonder de mens.

Of het nu gaat om een innovatieve streamingdienst of hoortoestel zo klein als een rijstkorrel. Wij mensen hebben fantastische uitvindingen op onze naam staan. Niet voor niets leven we nu in een wereld die gezonder, veiliger en welvarender is dan ooit. Maar tegen welke prijs?

Waar we er aan de ene kant flink op vooruit gaan, laten we aan de andere kant een spoor van vernieling achter. Klimaatproblemen stapelen zich op en sociale omstandigheden komen voor veel mensen verder onder druk te staan. 

 

Ik geloof dat de mens niet alleen het probleem, maar ook de oplossing is. Door kennis te delen en onze superkrachten te bundelen, weet ik zeker dat we de wereld kunnen veranderen en samen een duurzame toekomst kunnen creëren. 

Doe je mee?

Liefs Floor

Zin om samen aan de slag te gaan?
De norm voor een
beter bedrijf.
Neem contact op
Volg mij

Mail naar floor@etiquet.nl

Bel of app naar 06 211 96 702

  • LinkedIn - Etiquet
  • Instagram - Etiquet